Πρόσβαση συνδρομητών

Οι συνδρομητές σας έχουν το δικό τους λογαριασμό στη http://syndromi.gr .

Η syndromi.gr παρέχει στους συνδρομητές σας τους δικούς τους προσωπικούς λογαριασμούς, με πρόσβαση στα βασικά στοιχεία επικοινωνίας και τις κινήσεις της καρτέλας τους, όπως τα τηρείτε εσείς ως διαχειριστές.
Η ενεργοποίηση της πρόσβασης των συνδρομητών σας είναι προαιρετική.

Γιατί σας συνιστούμε να ενεργοποιήσετε την πρόσβαση στους συνδρομητές σας;

Οι συνδρομητές σας μπορούν να έχουν πρόσβαση στα στοιχεία επικοινωνίας που τηρείτε, ως διαχειριστές, και να σας ενημερώσουν για ενδεχόμενα λάθη ή αλλαγές στα στοιχεία τους. Δεν μπορούν να τροποποιήσουν τα στοιχεία που τηρείτε, αλλά μπορούν να σας στείλουν αίτημα αλλαγής στοιχείων. Το μοναδικό στοιχείο που μπορούν να τροποποιήσουν είναι τη φωτογραφία που θα φαίνεται στην καρτέλα τους, ανεβάζοντας φωτογραφία και αλλάζοντας την όποτε θέλουν, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο κι εσάς να δημιουργήσετε ένα πιο προσωποποιημένο μητρώο των συνδρομητών σας.

 

 

Μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας, με άμεσο μήνυμα, το οποίο εμφανίζεται με ειδοποίηση στον λογαριασμό του διαχειριστή. Επίσης, εάν διαπιστώσουν ότι έχετε κάποιο από τα στοιχεία επικοινωνίας τους λάθος, μπορούν να σας στείλουν αίτημα αλλαγής στοιχείων, επιλέγοντας το πεδίο που περιέχει λάθος εγγραφή και την αλλαγή που πρέπει να γίνει. Το αίτημα αλλαγής στοιχείων αποστέλλεται με μήνυμα και εμφανίζεται στο λογαριασμό του Διαχειριστή με ειδοποίηση.

 

Οι συνδρομητές σας ελέγχουν όποτε το επιθυμούν το υπόλοιπο τους και όλο το ιστορικό με τις κινήσεις χρέωσης και πληρωμής που έχετε καταχωρήσει στην καρτέλα τους, εσείς ως Διαχειριστές. Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώνουν όποτε το επιθυμούν τα παραστατικά που αντιστοιχούν στις πληρωμές τους ή μπορούν απλά να τα αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους, απαλλάσσοντας σας από την υποχρέωση και το κόστος της εκτύπωσης τους.

 

Πως θα ενεργοποιήσετε την πρόσβαση στους συνδρομητές σας;

Στην περίπτωση που αποφασίσετε να παρέχετε πρόσβαση (το οποίο και σας συνιστούμε!) χρειάζεται να ακολουθήσετε αυτά τα 2 απλά βήματα:

Βήμα 1:

Προσθέστε σε όλους τους συνδρομητές σας τη διεύθυνση ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου, συμπληρώνοντας το πεδίο “Δ/νση email” που βρίσκεται στην καρτέλα των συνδρομητών στην ενότητα “Στοιχεία επικοινωνίας”.

Βήμα 2:

Στείλτε πρόσκληση σε όλους τους συνδρομητές σας, στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο, για να ενεργοποιήσουν το λογαριασμό τους, επιλέγοντας το κουμπί “Αποστολή πρόσκλησης” που βρίσκεται κάτω από το πεδίο “Δ/νση email”. Μόλις επιλέξετε το συγκεκριμένο κουμπί, θα σταλεί ένα τυποποιημένο μήνυμα από τη http://syndromi.gr , που θα καλωσορίζει τον συνδρομητή σας στην εφαρμογή και θα του ζητάει να κάνει τη διαδικασία ενεργοποίησης του λογαριασμού του, δηλαδή να ορίσει τον επιθυμητό κωδικό πρόσβασης στον προσωπικό του λογαριασμό της εφαρμογής. Μόλις ολοκληρώσει τη διαδικασία θα έχει πρόσβαση στον Λογαριασμό συνδρομητή της http://syndromi.gr !

Σημείωση: Τα μηνύματα που αποστέλλονται στο πλαίσιο της διαδικασίας ενεργοποίησης των λογαριασμών συνδρομητών δεν χρεώνονται στο υπόλοιπο των μηνυμάτων του λογαριασμού σας. Είναι εντελώς δωρεάν και μπορείτε να στείλετε όσες φορές θέλετε πρόσκληση ενεργοποίησης σε κάθε συνδρομητή σας.

[Προσοχή!!!]

Οι λογαριασμοί συνδρομητών έχουν ως αναγνωριστικό το email που συμπληρώνετε στο σχετικό πεδίο στην καρτέλα τους. Εάν συμπληρώσετε την ίδια διεύθυνση email σε περισσότερες από μια καρτέλες συνδρομητών, τότε αυτές θα εμφανίζονται σε έναν λογαριασμό συνδρομητή μαζί.

Σε ορισμένες περιπτώσεις αυτό είναι κάτι που μπορεί να επιθυμείτε όπως στις περιπτώσεις συνδρομητών που είναι οικογένεια (ανήλικοι συνδρομητές και γονείς), αλλά πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί ώστε να αποφύγετε το ενδεχόμενο να δώσετε πρόσβαση σε καρτέλα λάθος συνδρομητή.