Κατηγορίες συνδρομητών

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να δημιουργήσετε και να διαχειριστείτε τις κατηγορίες συνδρομητών σας. Επίσης, σε αυτήν την ενότητα μπορείτε να ελέγχετε τον αριθμό των μελών που ανήκουν στην κάθε Κατηγορία καθώς και τη λίστα με τα ονόματα αυτών των μελών.

Πως θα δημιουργήσω μια νέα Κατηγορία Συνδρομητών;

Για να δημιουργήσετε μια νέα Κατηγορία Συνδρομητών:

  1. Στην ενότητα Κατηγορίες συνδρομητών επιλέξτε Εισαγωγή νέας κατηγορίας.

  2. Στο πεδίο που εμφανίζεται, συμπληρώστε την Ονομασία της Κατηγορίας και καταχωρήστε την.

Αμέσως μετά τη δημιουργία μιας νέας Κατηγορίας Συνδρομητών, στην οριζόντια γραμμή εμφανίζονται τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της:Πλήθος συνδρομητών:Εμφανίζεται ο αριθμός των συνδρομητών που ανήκουν στη συγκεκριμένη Κατηγορία. Κάνοντας κλικ πάνω στον αριθμό μπορείτε να δείτε τη λίστα με τα ονόματα των συνδρομητών αυτών.
Περιγραφή:Μπορείτε να εισάγετε κάποια περιγραφή για την Κατηγορία κάνοντας κλικ πάνω στα αποσιωπητικά.
Διαγραφή Κατηγορίας:Μπορείτε να διαγράψετε οποιαδήποτε Κατηγορία συνδρομητών, όποτε το επιθυμείτε, κάνοντας κλικ πάνω στο εικονίδιο.

 

Γιατί πρέπει να δημιουργήσω Κατηγορίες Συνδρομητών πριν Τιμολογήσω την πρώτη Υπηρεσία που δημιούργησα;

Για να τιμολογήσετε μια Υπηρεσία πρέπει να δημιουργήσετε μια νέα εγγραφή στην ενότητα Τιμοκατάλογος. Όταν εισάγετε μια νέα εγγραφή στον Τιμοκατάλογο, σας ζητείται να προσδιορίσετε την Υπηρεσία που θα τιμολογήσετε αλλά και την Κατηγορία Συνδρομητών. Ο λόγος είναι ότι στη http://syndromi.gr τιμολογείτε κάθε φορά το συνδυασμό “Υπηρεσία - Κατηγορία Συνδρομητών”. Διαβάστε παραπάνω αναλυτικά για τον Τρόπο τιμολόγησης των Υπηρεσιών στη http://syndromi.gr .
Σημείωση!
Ακόμη κι εάν δεν έχετε διαφορετικές Κατηγορίες Συνδρομητών στον Οργανισμό ή στην επιχείρησή σας, θα πρέπει να δημιουργήσετε τουλάχιστον μια στην οποία θα εντάσσονται όλοι οι συνδρομητές/πελάτες σας.