Καταστάσεις προσωπικού


Πατώντας ο εκκαθαριστής-χρήστης από το μενού τις Αναφορές και συγκεκριμένα τις Καταστάσεις προσωπικού η καρτέλα που θα εμφανιστεί μπροστά του είναι:


Η καρτέλα της αναφοράς χωρίζεται σε δύο πίνακες:

  1. Ο πρώτος πίνακας αναφέρεται στις Γενικές επιλογές παραμέτρων.Τα πεδία τα οποία θα συμπληρωθούν (και η σημασία τους) από τον εκκαθαριστή είναι:
     
    • Κατηγορίες μισθοδοτούμενων:ο εκκαθαριστής πρέπει να επιλέξει για ποιες κατηγορίες μισθοδοτούμενων θέλει να βγει η αναφορά. Να περιέχει τους μισθοδοτούμενους από το γραφείο 1 για παράδειγμα που δημιουργήθηκε στην αρχή της καταχώρησης των στοιχείων της εταιρείας.
    • Διάστημα:αφορά το διάστημα που θα ζητήσει ο εκκαθαριστής-χρήστης πληροφορίες από την αναφορά.

  2. Ο δεύτερος πίνακας περιέχει τις αναφορές.
    • Κατηγορία κλάδος ειδικότητα μισθοδοτούμενων:περιέχει τις πληροφορίες κατηγορίας,κλάδου και ειδικότητας των μισθοδοτούμενων.Τα δεδομένα της αναφοράς αντλούνται απο τις πληροφορίες που επεξεργάζεται το γραφείο προσωπικού.
    • Κατάσταση μισθοδοτούμενου προσωπικού:περιέχει τους μισθοδοτούμενους της εταιρείας.Στο τέλος της γραμμής αυτής της αναφοράς και συγκεκριμένα στις ενέργειες υπάρχουν δύο επιλογές:α)πατώντας το pdf ο εκκαθαριστής εμφανίζεται η αναφορά σε αρχείο pdf για αποθήκευση και προβολή της αναφοράς
    • Κατάσταση ενεργού προσωπικού:περιέχει το ενεργό προσωπικό της εταιρείας. Όπως και προηγουμένως υπάρχουν στις ενέργειες οι ίδιες δυο επιλογές για την έκδοση της αναφοράς.Σε αυτή τη αναφορά η μόνη διαφορά είναι στη στήλη επιλογές υπάρχει η έκδοση εγγράφου με παρατηρήσεις είναι για να βγει η αναφορά με μια επιπλέον στήλη που θα περιέχει τις παρατηρήσεις.
    • Πίνακας προσωπικού (Ε4):η αναφορά προβάλει στοιχεία για τον πίνακα προσωπικού των υπαλλήλων καθώς και την δημιουργία αρχείου xml για χρήση στο σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.
    • Γενικό αρχείο μητρώου μισθοδοτούμενων:η αναφορά εξάγει αρχείο xls που αφορά όλους τους εγγεγραμένους μισθοδοτούμενους.

Παράδειγμα Αναφορών


Ξεκινώντας από το πρώτο πεδίο θα επιλεχθεί το διάστημα-Μάρτιος,κατηγορία μισθοδοτούμενου-όλες και κατηγορία μισθοδοσίας-τακτική.

Εφόσον συμπληρώθηκε ο πρώτος πίνακας επιλέγουμε την αναφορά που θα θέλουμε από το δεύτερο πίνακα

  1. Για τη πρώτη αναφορά η εικόνα που θα έχει ο εκκαθαριστής-χρήστης θα είναι:
  2. Για τη δεύτερη αναφορά η εικόνα που θα έχει ο εκκαθαριστής-χρήστης θα είναι:
  •  (χωρίς παρατηρήσεις)
  • (με παρατηρήσεις)